avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

Va rog sa ma lamuriti cu o problema legata de intarzierea platii cheltuielilor de judecata. Am o hotarare judecatoreasca, definitiva si irevocabila, legata de acordarea unor depagubiri, prin care s-a stabilit si recuperarea cheltuielilor de judecata. In situatia in care plata este mult intarziata (sentinta a fost data in 2010), exista posibilitatea actualizarii sumei care reprezinta cheltuielile de judecata, cu indicele de inflatie, la data platii efective? Mentionez ca in cazul despagubirilor, acest indice se aplica. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vicky_o , utilizator 20:59, 16 Februarie 2011
Vorbiti cu un executor judecatoresc.
Inainte sa apelez la un executor judecatoresc, ma interesa daca exista specificat in vreo lege sau alt document legal acest lucru, si anume actualizarea cu indicele de inflatie a sumei (cheltuieli de judecata) daca acestea nu se platesc intr-un anumit interval de timp. Multumesc din nou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indexare valoare omobil demolat-legea 10/2001 bukinst bukinst La o actiune Legea 10/2001 inceputa in anul 2002 Tribunalul a admis actiunea si a obligat Statul Roman prin Ministerul Finantelor sa plateasca o suma pentru 5 ... (vezi toată discuția)
Dobanda penalizatoare la plata salariilor restante FloriLarisa FloriLarisa Buna ziua, Firma la care lucrez nu mi-a platit concediul medical siconcediul de sarcina si lauzie, am actionat firma in judecata si am primit dupa 9 luni in ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma de bani litigiu de munca castigat cirsteaioana cirsteaioana Buna seara Litigiu de munca castigat.Decizie definitiva si irevocabila. Care este procedura de recuperare a salariilor indexate , majorate si reactualizate ... (vezi toată discuția)