avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare suma de bani litigiu de munca castigat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare suma de bani litigiu de munca castigat

Buna seara
Litigiu de munca castigat.Decizie definitiva si irevocabila.
Care este procedura de recuperare a salariilor indexate , majorate si reactualizate de la angajator. Acesta nu plateste de buna voie.
Cine stabileste suma de plata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 20 Ianuarie 2013
buna seara
adresati-va unui executor judecatoresc care la rindul lui va soma unitatea angajatoarea in vederea achitarii sumelor pe care la va afla apelind la un expert .
Multumesc de raspuns.
Inteleg ca executorul ia legatura cu expertul contabil pentru stabilirea sumei de recuperat.
Cu siguranta angajatorul va contesta suma, ce se intimpla in aceasta situatie...
sigur va contesta executarea inceputa de executor dar nu cu prea mari sanse ,
expertul va intocmi un raport de expertiza nu va face asa doar un calcul
bafta
Suma de plata trebuia stabilita de catre instanta de judecata, executorul doar pune in executare hotarare pronuntata .. el avand posibilitatea sa calculeze si sumele respective, fara a mai apela la un expert.
Tribunalul a decis asa: ,, Obliga intimata la plata catre contestatoare a unei despagubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat aceasta de la dat x pana la data Y." Nu a dat suma concreta.
Angajatorul a facut recurs la Curtea de apel si aceasta a decis: ,,Se respinge apelul ca nefondat.Irevocabila.'', deci ramane definitiva si irevocabila sentinta din Tribunal.
Din aceste motive intreb cine face calcul sumei de recuperat?

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara - executare silita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Am de recuperat o anumita suma privind pensia alimentara. Am dosar de executare silita la un BEJ. Solutia data de instanta este ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala. paragois paragois Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila si investita cu titlu executriu,obliga paratul la plata unei sume de bani.Mergand la un executor pentru a ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca pap pap Buna ziua , nu stiu cum ar trebui sa calculez salariile indexate si majorate si toate celelalte drepturi de care ar fi beneficiat angajatul???? Cine ar putea ... (vezi toată discuția)