avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... suspendarea executarii sub supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

suspendarea executarii sub supraveghere

in data de 22.04.2008 am fost condamnat la 1 an si 6 luni inchisoare cu suspendarea executarii sub supraveghere pe durata unui termen de incercare de 3 ani si 6 luni.
perioada supravegherii:22.04.2008-22.10.2011.
De precizat,eram minor la comiterea faptei.De asemenea,m-am conformat in totalitate masurilor si obligatiilor impuse de instanta de judecata,nu am lipsit la nici un termen de intalnire al consilierului de probatiune.Nu am comis nici o infractiune in acest termen si cu siguranta nu voi comite nici in cele 8 luni ramase.
Intrebarea mea este una simpla si in acelasi timp complicata:la data in care se termina perioada de supraveghere ma pot considera reabilitat de drept sau mai exista un alt termen care trebuie sa treaca?sincer pe unde am cautat am gasit diverse informatii contradictorii,daca ar putea cineva sa ma lamureasca odata pentru totdeauna.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: darius1988 , utilizator 02:28, 18 Februarie 2011
sa inteleg ca pot acum sa dau la politie in august chiar daca sunt in perioada de supraveghere?sau nu am sa pot da niciodata desi pe situl academiei scrie ca expres ca persoanele reabilitate pot sustine examenul de admitere?
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
darius1988, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept sau judecatoreasca? WRazvan WRazvan Buna ziua,am fost condamna la 2 ani si 4 luni cu supendare sub supraveghere in perioada de 4 ani de incercare,data condamnari a fost la 30.10.2013 fapta ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar hadrian74 hadrian74 In cursul lunii februarie 2011 am fost depistat de agentii de politie conducind autoturismul proprietate personala, pe drumurile publice, avand o ... (vezi toată discuția)
Intrebare reabilitare si cheltuieli judiciare olga12 olga12 Buna ziua, As avea si eu 2 intrebari. S-a luat pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, pedeapsa ... (vezi toată discuția)