avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna

Am nevoie de un pic de ajutor,am lucrarea de licenta in vara sunt la drept si am lucrarea cu titlul Obligatia de fiodelitate fata de angajator in executarea atributiilor de servicii si obligatia de a respecta secretul de servicii,cine ma ajuta,nu gasesc materiale.:help:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 22 Martie 2012
Bibliografie
1. A.TICLEA, „Tratat de dreptul muncii”, Editura Rosetti, Bucuresti,2007
2. A. TICLEA (coordonator), “Codul muncii. Adnotat si comentat”, Editia a II-a, Editura Lumina Lex, Bucuresti, 2006
3. ANDREI POPESCU, „Dreptul international al muncii”, Editura All Beck, Bucuresti, 2006.
4. ION TRAIAN STEFANESCU, „Modificarile Codului muncii - comentate”, Ed. Lumina Lex, Bucuresti, 2006.
5. ALEXANDRU ATHANASIU, LUMINITA DIMA, “Dreptul muncii”, Editura All Beck, Bucuresti, 2005.
6 Raluca Dimitriu, Obligaţia de fidelitate în raporturile de muncă, Editura Tribuna Economică, Bucureşti, 2001, p. 207-217
7. Legea nr. 182/2002 privind protecţia informaţiilor clasificate (publicată în "Monitorul oficial al României", partea I, nr. 248 din 12 aprilie 2002) şi Hotărârea Guvernului nr. 585/2002 pentru aprobarea Standardelor naţionale de protecţie a informaţiilor clasificate (publicată în "Monitorul oficial al României", partea I, nr. 485 din 5 iulie 2002).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in termen prescriptie pe perioada delegarii aidu aidu Pentru termenele de prescriptie devin incidente dispozitiile Decretului nr. 167/1958 relative la suspendare si intrerupere. De asemenea, se va aplica si ... (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate fara perioada StoicaIonut92 StoicaIonut92 Salut, Am urmatoarea clauza de confidentialitate in contract: \"Prin clauza de confidentialitate partile convin ca,pe toata durata contractului individual de ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu inainte de obtinerea certificatului de calificare invatamantprivat invatamantprivat Buna ziua, imi puteti spune, va rog, daca am modulul psihopedagogic (post-universitar, dupa obtinerea diplomei de licenta) in curs de efectuare, ar trebui sa ... (vezi toată discuția)