avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

am si eu o intrebare ma poate lamuri cineva?sunt divortata in urma divortului copilul a ramas la mn prin hotarare definitiva si irevocabila.sotul nu sa prezentat la divort la niki o infatisare si nu mai stiu nimik de el.acum vreau sa plec la sora mea in cipru.de ce imi trebuie acordul lui????multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: L.D. Marza-Cabinet de avocat , Avocat 17:40, 17 Februarie 2011
Daca minorul va este incredintat dvs prin hotarare definitiva si irevocabila, nu aveti nevoie de acordul sotului pentru a iesi din tara.
La frontiera romana prezentati sentinta judecatoreasca de divort .Minorul sa fie trecut pe pasaportul dvs.
stimata d-na,
ca sa plecati cu copilul dvs in Cipru,NU AVETI NEVOIE de acordul tatalui.Cipru face parte din UE,ca atare, la granita este suficient sa prezentati hotararaea in original(sau o copie legalizata) prin care v-a fost incredintatat dvs copilul
Din cate cunosc, doar partea de sud a Ciprului se supune normelor UE
A-ti putea intampina vreo dificultate dc sora dvs sta in alta partea a insulei..dar la ce cunostinte vaste au vamesii..
nu va trebuie acordul.... sentinta judecatoreasca trebuie sa aiba aplicate mentiunea irevocabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie minor in afara tarii jewelled jewelled In baza sentintei definitive de divort, copilul minor mi-a fost incredintat spre crestere si educare. Acum are 15 ani si este posesoare de CI. Intrebare: ... (vezi toată discuția)
Definitiv =irevocabil sweet sweet Va rog frumos sa imi spuneti definitiv inseamna si irevocabil?Am o sentinta de divort cu incredintarea spre crestere a fiicei mele .la finalul sentintei scrie ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate un copil minor trecut pe numele tatalui fara acordul lui? regizor regizor Buna ziua...Am si eu o intrebare...As dori sa aflu cum pot merge impreuna cu copilul care este minor in alta tara...coplul fiind trecut pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)