avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare mostenire

Dupa moarte tatalui meu, mama a vandut fara stirea mea apartamentul.
Mai am sanse sa recuperez partea ce mi se cuvine din aceasta tranzatie dupa peste 4 ani ??
Cel mai recent răspuns: marbostgms , utilizator 20:42, 21 Februarie 2011
gabriel z a scris:

daca lucrurile se prezinta asa cum le-ati expus,aveti mai multe posibilitati la indemana:
-sa anulati vanzarea si sa readuceti in patrimoniu respectivul imobil(~dc sunt indedplinite conditiile)
sa solicitati prin instanta partea care vi se cuvine,reactualizata inclusiv sa percepeti dobanzi.
cum a resusit mama dvs sa vanda acel imobil? a deschis succesiunea si a sustinut in fata notarului ca nu are copii?astfel mostenind totul?
A facut succesiunea declarand ca nu exista alt mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire ema69nyc ema69nyc As vrea sa stiu daca tata poate sa vanda apartamentul fara acordul meu. Mentionez ca mama este decedata si fratele la fel ....nu s.a dezbatut mostenirea ... (vezi toată discuția)
Mama mea m-a dat in judecata pentru fond -succesiune si evacuarea din casa Raluca_Claudia Raluca_Claudia Pe citatie scrie ca sunt obligata de a depune Intampinare cu 5 zile inainte de termenul stabilit pentru judecata. Pentru a ma face inteleasa cat mai usor voi ... (vezi toată discuția)
Nudul proprietar vrea să vândă apartamentul. poate anula dreptul uzufructuarului și apoi să vândă apartamentul fără știrea acestuia? andrea0810 andrea0810 Buna. Mama se afla in situatia urmatoare: Bunica a cumparat un apartament in 2002 si in CF apare la sarcina ca nuda proprietate si mama apare la sarcina ca ... (vezi toată discuția)