seara buna,
in aceasta zi s-au afisat rezultatele finale la examenul de admitere in profesia de avocat.cu frustrare constat ca..am picat!
in urma contestatiei am obtinut marirea notei la disciplina "oepa" de la 4 la 5.
celelalte note au fost peste limita inferioara, media generala fiind peste 7.
intrucat consider ca la aceasta disciplina lucarea mea a fost in mod evident peste limita inferioara ce-mi asigura promovarea, va rog sa ma sfatuiti care este calea de urmat.cu siguranta marirea notei a fost doar cu un punct intrucat depasirea acestui punct implica interventia unei comisii de arbitraj, lucru ce trebuia evitat.
mentionez ca sunt hotarat sa merg pana in panzele albe!!!!!
Un model de cerere pe L544 puteti descarca de pe site-ul Ministerului Educatiei. Orice copie dupa un document, pe care decideti sa-l cereti, insostiti respectiva cerere si de cererea de eliberare a unei copii din registrul in care respectivul document a fost inscris, pentru a va asigura ca numerele coincid, si ca respectivele procese verbale au fost inregistrate in registru, la data respectiva, si nu ulterior.
am incercat sa gasesc tabelul general cu rezultatele definitive pe situl baroului bucuresti si...SURPRIZA!nu mai exista
ce sa se fi intamplat?probabil ca dorinta noastra de a avea mai multe informatii referitoare la desfasurarea examenuli i-a facut sa ne pedepseasca si sa ne arate ca, daca vor, nu afiseaza pe site nici macar rezultatele definitive.
ceea ce este interesant este ca ele au fost pe site si au disparut. tot pe site sunt incluziv arhivele din 2007,2008,2009.
sa dam dovada de intelegere si sa presupunem ca au fost scoase ca sa....fie puse.sincer, am incercat sa gasesc o explicatie dar nu mi vine nici una in minte.
pacat ca majoritatea persoanelor care au fost declarate respinse la examenul de admitere si nu pentru ca nu meritau sa il promoveze, considera ca o reactie publica a revoltei lor ii va face sa, citez: NU MAI PROMOVEZE IN VECI!!
ceea ce este curios este ca persoanele astea sunt la a 3 sau 4 a tentativa.
dragi colegi, nu pot decat sa va urez..mult succes anul care vine!si mult mult noroc..o sa aveti nevoie.
aici e o tipa care a castigat acest proces cu facultatea ase.nu am reusit inca sa fac rost de hot.poate reusiti voi.
Numãr unic dosar: 13033/3/2010
Înregistrat în data de: 15.03.2010
Obiect dosar: obligaţia de a face Reevaluare lucrări, daune morale-10.000EURO,
Materia juridicã: Contencios administrativ şi fiscal
Stadiu procesual: Fond
Părţi: SIMEDRE LOREDANA MIHAELA : Reclamant
NEGUT SILVIU - DECAN AL FACULTATII DE RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE, DIN CADRUL ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE : Pârât
HOROBET ALEXANDRA - DIRECTOR AL PROGRAMULUI DE MASTER MANAGEMENTUL PROIECTELOR INTERNATIONALE, ORGANIZAT DE FACULTATEA DE RELATII ECONOMICE : Pârât
DUMITRESCU DAN- SECRETAR STIINTIFIC AL FACULTATII DE RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE : Pârât
NAFTANAILA ION - PROFESOR COORDONATOR LA DISCIPLINA PROJECT MANAGEMENT, ÎN CADRUL PROGRAMULUI DE MASTER MANAGEMENTUL PROIECTELOR INTERNATIONALE : Pârât
NAFTANAILA IONEL - PROFESOR COORDONATOR LA DISCIPLINA PROJECT MANAGEMENT USING IT, ÎN CADRUL