avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expertizã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expertizã

Bună ziua !
Sunt reclamant într-o cauză ce are ca scop transformarea daunelor cominatorii în daune interese, existând o sentinţă definitivă şi irevocabilă împotriva pârâtului pentru
a-l obliga să emită procesul verbal de punere în posesie, pentru un teren cu vegetaţie forestieră.
Am propus ca probă expertiza contabilă, însă instanţa a respins cererea, dispunînd să solicit alt tip de expertiză.
Vă rog să mă îndrumaţi ce tip de expertiză să solicit pentru a dovedi întinderea dau-
nelor .
Termenul este foarte scurt.
Vă mulţumesc !
Cu stimă
Gh. Antonescu
Cel mai recent răspuns: antonescu gheorghe , utilizator 18:31, 23 Februarie 2011
Fiind forba de fond forestier, expertiza pe care trebuie sa o solicitati ese "Evaluarea pierderilor suferite prin nepunerea in drepturi potrivit Titlului Executoriu."..:O#-o:sorry:
Vă mulţumesc
Cu stimă
Gh. Antonescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac antonescu gheorghe antonescu gheorghe Bună ziua ! În anul 2010 am promovat o acțiune cu titlul de pretenții, pentru transformarea daunelor cominatorii în daune interese, în temeiul ... (vezi toată discuția)
Executarea parþialã a hotãrîrii judecãtoreºti antonescu gheorghe antonescu gheorghe Bună ziua ! Există o hotărâre definitivă şi irevocabilă, investită cu titlul executor. Prin dispozitiv, pârâta( comisie locală de fond funciar) a ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de punere in posesie de la validarea retrocedarii? Balaurul Balaurul Buna ziua, Rog două răspunsuri legate de retrocedarea forestieră. Mai intîi un mic INFO In data de [b]11 Mai 2010 [/b]Comisia locala mă ... (vezi toată discuția)