avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cale de atac

Bună ziua !
În anul 2010 am promovat o acțiune cu titlul de pretenții, pentru transformarea daunelor cominatorii în daune interese, în temeiul unei acțiuni rămase definitive și investite. Acțiunea a fost depusă și jedecată la o judecătorie care are ca obiect de activitate : ,, judecata în primă instanță a cauzelor civile, penale, comerciale stabilite prin lege ,,
Sentința civilă pronunțată în anul 2011 este irevocabilă.
Mai există cale de atac ?
Vă mulțumesc
Cu stimă
Gh. Antonescu
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 10:50, 4 Februarie 2013
Hotararile irevocabile pot fi atacate cu contestatie in anulare. Daca sunt identificate motive .Aceasta se poate realiza doar analizand hotararea
Buna ziua,

acum in februarie 2013 este tarziu sa mai vorbim despre cai de atac.

Avocat Costi Boncu
Vă mulțumesc pentru răspuns. Deci dacă am înțeles corect este tardivă atacarea hotărârii. Altă posibilitate de ataca hotărârea, există ?
Cu respect
Gh Antonescu
Buna ziua,

din pacate nu mai exista posibilitati de atac impotriva hotararii.

Avocat Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe judiciare antonescu gheorghe antonescu gheorghe Bună ziua ! Vă rog dacă ştie cineva, să-mi comunicaţi dacă se taxează acţiunea pentru transformarea daunelor cominatorii în daune interese şi care ... (vezi toată discuția)
Expertizã antonescu gheorghe antonescu gheorghe Bună ziua ! Sunt reclamant într-o cauză ce are ca scop transformarea daunelor cominatorii în daune interese, existând o sentinţă definitivă şi ... (vezi toată discuția)
Cãi de atac antonescu gheorghe antonescu gheorghe Buna seara! VA ROG Să mă ajutati. Nu ştiu Care este calea de atac împotriva UNEI hotărâri date în Revizuire de tribunalul ONU si care este în ... (vezi toată discuția)