cum putem proceda in cazul in care prin adunarea generala a proprietarilor a fost demis presedintele si comitetul si tot in cadrul aceleasi adunari a fost aleasa o noua conducere dar cei demisi nu vor sa predea stampila si documentele
Este suficient daca s-au intrunit conditiile legale pentru desfasurarea adunarii generale.
Nu trebuie sa va duceti nicaieri cu PV al adunarii generale.
Pai daca la AG a participat si onor notabilitatile enumerate, noua conducere trebuie sa-si intre in atributiuni, insa musai cu proces-verbal de predare-primire. Vedeti ca este postat de catre @ogra un asemenea document care raspundea la o intrebare asemanatoare, aici pe forum. Deci ce a fost a fost, daca reusiti sa va documentati si lamuriti cum stau activele si pasivele asociatiei, dati-i drumul la moara ca nu prea este timp. Daca aveti probleme, in sensul ca nu prea "iese socoteala", este nevoie de expertizarea activitatii vechii structuri si pusi sa plateasca - ca doar nu degeaba i-ati schimbat.
Succes!
Noua conducere
nu stim ce sa mai facem, am fost la primarie sa inregistram pv , l-am depus inca nu l-a avizat nimeni, mai mult de atat juristul de acolo ne-a sugerat la asteptam termenul de 45 de zile pt ca aceasta hotarare a fost contestata in instanta, putin mai devreme am fost la politie, cei de acolo nu se baga ne-au sfatuit sa rezolvam aceasta problema pe cale amiabila . deci ce mai e de facut, in tara asta fiecare face ce vrea, dc eu ca proprietar nu pot sa destitui pe unul pe care eu il platesc, ce sa mai zic....e tara tuturor posibilitatilor
La primarie, nu trebuie inregistrat niciun proces-verbal. Este suficient sa trimiteti o hartie catre departamentul de indrumare si asistenta al asociatiilor de proprietari prin care aduceti la cunostinta faptul ca asociatia are o noua conducere de la data x, care cuprind urmatoarele persoane: presedinte, comitet executiv...
Politia la ce nu se baga, pentru recuperarea stampilei?
Faceti plangere penala. Ei v-au sus sa rezolvati pe cale amiabila ca sa nu se mai incurce cu inca un dosar. Mai mergeti inca o data, spuneti ca vreit sa depuneti langere si daca cei de acolo continua sa va trimita la plimbare, solicitati audienta la comandant.
o sa incerc si cu plangere penala, dar sincer am un desgust total in ceea ce priveste autoritatile care de fapt sunt platite din banii nostri . multumesc mult pt ajutor