avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale daca am datorie la o banca mai pot deschide un srl????
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

daca am datorie la o banca mai pot deschide un srl????

buna ziua ! am o rata la o banca cu o scadenta mai mare de 90 de zile deci probabil sunt inregistrat in biroul de credite (sau ceva de genul asta) . pe mine ma intereseaza daca pot sa deschid o firma avand in vedere ca m-i se cere un certificat de cazier fiscal. asemenea datorii apar in acest certificat???
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 12:35, 18 Februarie 2011
In cazierul fiscal solicitat de ORC pentru infiintarea unei societati, nu se trec datoriile sau restantele pe la diferite banci sau alti creditori, ci numai fapte ilicite din domeniul financiar-contabil, cum ar fi evaziunea fiscala, inselaciune, fals ori uz de fals in domeniul contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare srl aronbv aronbv Stimaţi colistieri, Doresc să pornesc o mică afacere şi pentru acesta vreau să preiau un SRL. Cei care îl deţin îl predau gratuit, probabil şi ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar infiintare firma, administrator terminus1 terminus1 Buna seara, Am o neclaritate, citind diverse site-uri, forum-uri, chiar discutand cu diverse persoane inca sunt in neclaritate cu urmatoarele: Pentru ... (vezi toată discuția)
Figurez la biroul de credit? dariusz dariusz In urma cu 3 ani, dupa niste controale ale fiscului, mi s-au imputat niste bani si am fost acuzat de evaziune fiscala, pentru ca apoi sa fiu si condamnat la un ... (vezi toată discuția)