avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuzul Asociatiei de Proprietari de a emite ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuzul Asociatiei de Proprietari de a emite adeverinta

Buna Ziua,

In ziua de 18.02.2011. am fost la Asociatia de proprietari unde am solictat o adeverinta prin care se dovedeste ca prietenul meu locuieste cu mine.Am fost refuzata pe motiv ca am restanta la intretinere.
Mentionez ca prietenul meu este trecut la intretinere, dar domiciliul din buletin este pe alta adresa.
In ce baza legala pot obtine aceasta adeverinta?

Multumesc

Cu stima,
Raluca
Cel mai recent răspuns: ogra , utilizator 19:47, 19 Februarie 2011
Din pacate nu exista o baza legala pentru eliberarea de adeverinte.
Adeverinta v-ar putea-o da presedintele, ca stampila asociatiei sta la presedinte, nu la administrator. Puteti sa-i cereti administratorului temeiul legal pentru care va refuza eliberarea unei asemenea adeverinte, asta doar asa, de curiozitate, ce raspuns v-ar oferi!.

Dar apropos, daca nu va suparati, la ce-i trebuie prietenului adeverinta?
ctotolino a scris:

Am fost refuzata pe motiv ca am restanta la intretinere.

Rezolvarea este in afirmatia de mai sus. Faceti sa dispara motivul. Asociatia nu este obligata sa emita o asemenea adeverinta dar dv sunteti obligata sa platiti intretinerea. Achitati restantele si nu o sa mai fiti refuzata.
-cum au zis si colegii , faceti sa dispara motivul refuzului...platiti la zii intretinerea si o sa primit adeveritna mult ravnita...
-sigur si cei de la asociati doresc mult sa va platiti restanta...ca sa poata si ei la randul lor sa plateasca facturile catre furnizori, ca sa nu primiti penalizari si in cel mai rau caz sa opreasca furnizarea utilitatilor, deci tot in avantajul dumneavoastra este ceea ce face presedintele impreuna cu cei din conducerea asoc.
Daca nu platiti consumul cei dela aociatie de ce sa faca munca voluntara pentru un interes al d.vstre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta pentru vanzarea unui imobil andreeaflorentina andreeaflorentina Ma intereseaza sa stiu cum pot face dovada faptului ca presedintele de bloc refuza sa-mi elibereze adeverinta necesara vanzarii unui imobil. Multumesc (vezi toată discuția)
Administrator Mariana48 Mariana48 Buna seara,DORESC UN RASPUNS CAT MAI RAPID DEOARECE SUNT PRESATA DE TIMP Locuiesc in italia si ... (vezi toată discuția)
Asociatia ContSters233635 ContSters233635 PLATESC apa rece la la asociatie si unii platesc apa rece la furnizorul de apa,furnizorul vrea sa aduc de la asociatie adeverinta ca sunt cu plata la zii la ... (vezi toată discuția)