PLATESC apa rece la la asociatie si unii platesc apa rece la furnizorul de apa,furnizorul vrea sa aduc de la asociatie adeverinta ca sunt cu plata la zii la apa si asociatia nu vrea sa imi elibereze adeverinta,in situatia asta ce fac imi iau un angajament in scris pe propria raspundere ca nu am datorii la asociatie si duc o adeveinta asociatiei ca platesc la furnizor apa rece.
In situatia in care nu detineti contract furnizare servicii incheiat cu furnizorul,care este temeiul legal in baza caruia acesta solicita dovada ca sunteti cu plata la zi?
Puteti face dovada situatiei dvs fata de aociatia de proprietari comunicand copie dupa lista lunara de intretinere afisata
@amalia65
Cei care platesc apa direct la furnizor, au contract individual incheiat cu furnizorul? Daca asociatia are contract cu furnizorul si dvs.platiti apa la asociatie, de ce il mai intereseaza pe furnizor situatia dvs. ?
Daca furnizorul accepta declaratia dvs. pe propria raspundere si cu adevarat nu aveti datorii catre asociatie, dati-i aceasta declaratie/angajament.