avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii vizualizare stare declaratie unica 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

vizualizare stare declaratie unica 112

Incerc sa vizualizez starea declaratiei unice 112 pe [ link extern ] .
Gresesc eu undeva?
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 12:13, 29 Martie 2011
este posibil sa fie gresit nr de index de pe declaratia depusa, pentru ca daca e corect se deschide si va precizeaza daca e validata sau este cu erori!
Ati avut si concediu medical de introdus in d 112 ?
1- Am o a persoana cu 10 zile lucrate si 11 zile sarcina si lauzie. Introduc in sectiunea B si datele din concediul medical. Poate v-ati confruntat cu asta. Ceva imi scapa si nu-mi valideaza angajatul.
2 - Sanatate retineti in sarcina si lauzie la salariu de 1500 lei?
Multumesc
nu se retine CASS decat pentru zilele lucrate
multumesc
Am o situatie ciudata...
Am depus decl.112 impreuna cu 300... pe 112 nu am nici un numar, decat stampila cu antetul DGFP si langa, scris de mana, data inregistrarii: 2011-24.02.
Pe 300 de gaseste langa stampila cu antetul si un numar dat tot automat de o stampila. Numarul e urmat si de data inregistrarii.
Banuiesc eu ca asta e numarul si pentru 112. L-am introdus pe site pt. a verifica starea si imi spune ca declaratia este inexistenta. Ce se poate face in cazul asta?
Daca e de dus din nou la administratie pt. numar... imi vine rau... Cred ca ma duc atunci cand voi depune declaratia pe februarie :innocent:. ca nu-mi deconteaza mie tanti de la ghiseu transportul si timpul pierdut pe drum. Si asa muncim prea mult pentru ei...sa aiba ei ce mesteri pe acolo...

Alte discuții în legătură

D101 si situatii financiare anuale Herra_ Herra_ 1. Nu stiu unde (pe ce site) pot sa depun D101. Pe e-guvernare exista precizarea \"declaratia 101 nu se depune aici\". Am incercat pe anaf.ro . Imi da mesaj ... (vezi toată discuția)
Stare d112 bastti bastti Buna ziua Am o problema poate ma puteti ajuta. Am transmis D112 si am primit un index pe cre l-am notat. Azi am vrut sa verific starea lor.Daca intru pe ... (vezi toată discuția)
Verificicare pe net a dec112 kinga79 kinga79 am depus decl. la ghiseu, trebuie validat si pe net? (vezi toată discuția)