avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Proiect de lege privind esalonarea datoriilor la buget ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Proiect de lege privind esalonarea datoriilor la buget pe timp de 5 ani

Buna ziua ,

Vreau sa stiu si eu daca a fost aprobat Proiectul de lege cu esalonarile la bugetul de stat pe o perioada de 5 ani ?

Va multumesc ,
Dana
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:46, 19 Februarie 2011
Nu s-a aprobat inca,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare la plata natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua, am obtinut o amanare la plata pana in luna iulie 2011 la datorii bugetul statului, va rog sa imi spuneti care este legea s-au ordonanta unde esti ... (vezi toată discuția)
Reesalonarea datoriilor catre stat lemontee lemontee buna ziua, am gasit , spre sfarsitul lunii februarie, un articol in care se discuta despre un proiect de ordonanta privind reesalonarea datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Esalonare taxe la stat toma ioan bogdan toma ioan bogdan Exista ceva legea pentru esalonarea datoriilor persoanelor juridice catre bugetul de stat? Daca exista: ce acte trebuie depuse la dosar pentru apobarea ... (vezi toată discuția)