avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere INM

Buna ziua,
Am 42 de ani si am terminat facultatea in 2007. As vrea sa dau examen de admitere la INM anul acesta. Poate sa-mi spuna cineva daca pentru inscriere exista vreo limita de varsta eu nu am gasit nici o reglementare in acest sens. Daca stie cineva au mai fost inscrisi candidati de aceasta varsta sau mai mare. Merita sa mai incerc?
Va rog sa-mi dati raspunsuri sincere.
Cel mai recent răspuns: olf , utilizator 13:08, 22 Februarie 2011
Legislatia in vigoare nu prevede nici o limita de varsta in privinta persoanelor care doresc sa sustina examen de admitere la INM. In anii trecuti INM publica, in urma admiterii, o statistica cu varsta canditatilor, universitatatile de la care proveneau etc. In ultimul timp nu am mai observat acest lucru.
Dvs. aveti sanse de a fi admis la fel ca si un candidat de 22 de ani sau de 30 de ani. Important este sa promovati examenul. Daca merita sa incercati, asta numai dvs. stiti cu adevarat.
Si eu am 42 ani si tot nu ma las, am dat de 3 ori si sper sa reusesc in august, asa ca.... multa bafta!
Multumesc, Iti doresc multa bafta.
Mai am o intrebare daca poate sa-mi raspunda cineva. Ce inseamna apt din punct de vedere medical? Am sunat la INM, dar nu mi-au putut da un raspuns exact, deoarece dupa parcurgerea tuturor exmamenelor cu brio, se constituie o comisie medicala care in urma examenelor medicale decide cine este apt din punct de vedere medical. Eu vreu sa stiu daca cineva are HIPITIROIDIE este considerat apt ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci in ce consta dosarul de admitere la INM ?...ce conditii trebuie intrunite?...este necesara si experienta profesionala in domeniu?...care sunt materiile? (vezi toată discuția)
Examen admitere inm 2011 radna radna Salut, sunt nou membru si as dori sa apelez la voi in legatura cu adminterea din acest an. Momentan lucrez in alt domeniu decat cel juridic, asta pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de masterat in cadrul stiintelor juridice eduuard eduuard Dupa terminarea studiilor in cadrul Facultatii de Stiinte juridice ce master poti urma, care sa nu necesite vechime in domeniu? De exemplu in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)