avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REVENDICARE IMOBILIARA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REVENDICARE IMOBILIARA

BUNA ZIUA .
MA CONFRUNT CU O PROBLEMA MAI DELICATA ;
SIUNT IN PROC CU UN VECIN[FOST PROPRIETAR INAINTE DECOLECTIVIZARE] EL REVENDICA O SUPRAFATA DE TEREN DIN CURTEA MEA DAR O VREA DINTRE O ANUMITA LATURA,MENTIONEZ SIUNT VECIN SI LA NORD SI LA EST .
EL DORESTE SA-MI IA DIN PARTEA DE EST RESPECTIV DIN LATIMEA CURTII LUCRU CU CARE NU SUNT DE ACORD DEOARECE PE ACEA LATURA AM CONSTRUITE TOATE ANEXELE GOSP .
INTREBARE;POT FOLOSI AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE CA DOC PROBATORIU IN INSTANTA-LATIMEA CURTI COINCIDE RESPECTIV DISTANTA DIN SPATELE CASEI PINA LA HOTAR ESTE CEA CONSEMNATA IN SCHITA.
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: tiganus2007 , utilizator 09:06, 25 Februarie 2011
puteti folosi autorizatia de construire ca proba dar conform prevederilor art.36 din Legea nr.18/1991 terenurile detinute de proprietarii constructiilor in intravilanul localitatilor devin de drept proprietatea acestora...
buna ziua/
as mai avea o intrebare care ma framinta; care este statitu juridic al unui drum de exploatare agricol?POATE FI PROPRIETATEA CUIVA?
MENTIONEZ; IN SCHITELE DE LA O.C.P.I. APARE CA D.E.[DRUM EXPLOATARE]
VA MULTUMESC/
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2011
tiganus2007, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de exploatare agricola teren intravilan???? florinmihai68_42 florinmihai68_42 am un teren care pe o latura are un drum marcat in acte ca DE.Ce fel de drum este acesta ?Poate fi trecut terenul in intravilan si obtine autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute cand exista deja drum de exploatare liviu783 liviu783 Buna ziua! De curand am devenit parat intr-un proces in care, printre altele, reclamantul solicita drum de servitute pe terenul detinut de mine. V-as fi ... (vezi toată discuția)
Fond funciar tiganus2007 tiganus2007 BUNA ZIUA. AM SI EU O INTREBARE ; UN DRUM DE EXPLOATARE AGICOLA POATE FI PROPRIETATEA CUIVA? mentionez ;acest drum apare pe harta cadastrala ca D.E .iar ... (vezi toată discuția)