avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terasa facuta de constructor inchisa de mine cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terasa facuta de constructor inchisa de mine cu termopane fara autorizatie

Am inchis o pergola la un bloc nou parter, pergola realizata de constructor, pe terenul asociatiei de locatari, pe care platesc impozit si am fost reclamat.Primaria ma pune s-o desfiintez si sa platesc amenda 2000 de lei, ce e de facut ca sa pot intra in legalitate?
Doina Ionescu telefon 0726428058
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 13:50, 19 Februarie 2011
Exact ce a spus Primaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sau nu pot sa parchez langa peretele blocului unde locuiesc Tranda89 Tranda89 Intrebarea se rezuma la o varianta mai complexa de pot sau nu pot sa parchez ? Ca sa explic situatia, langa unul din peretii blocului acum ceva timp a fost ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare va rog. Spatiul verde din jurul blocului apartine primariei sau asociatiei de proprietari? De ce va intreb. In urma cu un an, ... (vezi toată discuția)
Inchidere usa bloc fara acordul locatarilor Tommy_01 Tommy_01 Buna ziua. Stau intr-un bloc cu 8 apartamente. Nu de mult 2 dintre vecini au decis ca intrarea de la bloc trebuie inchisa, si de atunci e inchisa ... (vezi toată discuția)