avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Remunerare functii in asociatiile de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Remunerare functii in asociatiile de proprietari

Va rog mult sa ne explicati corect.

In cazul in care la o asociatie de proprietari presedintele are si functia de casier , nu are contract de munca incheiat la nici o SC, as putea sa-i inchei un contract individual de munca cu timp partial, pe functia de casier ,avand atributii si de presedinte al asociatiei???? Cred ca ar fi corect ,gandesc eu. Contractul de mandat nu i l-as incheia intre parti

Cel mai recent răspuns: Dan Vasilescu , Alte profesii 22:14, 13 Februarie 2012
Presedintele nu poate fi decat presedinte.
In situatia cand asociatia ramane fara administrator (indiferent de motive), atributiunile acestuia (inclusiv casieria daca a avut-o), pot fi preluate de catre membrii comitetului executiv (inclusiv de catre presedinte) pana la angajarea altui administrator.
Presedintele dv trebuie sa predea casieria administratorului sau altei persoane din asocaitie sau din afara asociatiei.
adriantot a scris:

Presedintele nu poate fi decat presedinte.

Care este normativul legal conform caruia Presedintele unei asociatii de proprietari nu poate avea si functia de casier?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii buget asoc propr. machiador machiador Subiect: obligatii fiscale la buget Pentru o asoc. propr. e corect cum am procedat privind retinerile la buget ,astfel: - pt.functia de presedinte ... (vezi toată discuția)
Contributii aferente conventiilor civile aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua Ce contributii se platesc pentru conventiile civile? As vrea sa intocmesc pentru o asociatie de proprietari, pentru administrator, presedinte, ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat președinte asociație AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 <<Intrebare: Contractul de mandat pentru un presedinte al unei asociatii de proprietari se inregistreaza in revisal ? Gheorghe ... (vezi toată discuția)