avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general angajare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

angajare

Probabil subiectul a mai fost discutat, dar eu nu am gasit pe forum.
Cabinet de avocat angajez un student part-time, pe o perioada nedeterminata.
Va rog sa-mi spuneti:
1. unde depun contractul individual de munca
2. care sunt obligatiile fiscale ale angajatorului (taxe impozite) si care sunt obligatiile angajatului (taxe impozite), raportat la incheierea acestui contract
Cel mai recent răspuns: xprim , utilizator 15:31, 4 Aprilie 2011
Saru' mana,...(asta cred ca stiam)...
...dar asta-i cea mai minunata metoda de evaziune fiscala...dobi' de angajat realizeaza , de ex. 88 ore, iar bietu' de patron, trece in state 40....statu' zice bogdaproste pentru pomana primita...ca si asa casu' e piramidalX-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotele contributii salariale 2010 alinadanila alinadanila as vrea sa stiu si eu care sunt cotele pentru contributii salariale pe anul 2010. am fost in crestere copil si acum vreau sa ma pun la curent (vezi toată discuția)
Impozit pe slariu,somaj,cas... nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.daca sunt angajat la 2 societati comerciale,la una cu 8 ore si la alta cu 2 ore pe zi trebuie sa-mi platesca fiecare angajator ... (vezi toată discuția)
Calcul taxe diablo diablo Buna ziua, pentru un salariu brut de 720 de ron, ce suma reprezinta toate taxele sau mai bine zis care e suma neta care ramane dupa plata taxelor? Va ... (vezi toată discuția)