avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare se poate vinde un apartament imediat ce este cumparat ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

se poate vinde un apartament imediat ce este cumparat de la stat?

se poate vinde un apartament imediat ce este cumparat de la stat? mentionez ca ap.este in chirie de la stat din 1984 ,iar eu vreau sal cumpar si apoi sal vind ,pot?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 23:14, 19 Februarie 2011
daca in contract nu se va prevedea interdictia vanzarii pe o anumita perioada de timp,evident ca se poate vinde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca din 1980 neridicata dupa plata anticipata? Cosmin.Marian Cosmin.Marian Buna, Parintii mei doresc sa isi vanda apartamentul si in procesul de pregatire am cerut un Extras CF de informare si dupa 3 zile am primit documentul ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters54646 ContSters54646 Unchiul sotului meu vrea sa cumpere de la stat un apartament in care locuieste in prezent cu chirie. Dupa perfectarea actelor ar vrea sa faca testament si sa ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament ipotecat a_crihan2005@yahoo.com a_crihan2005@yahoo.com Bună ziua...Am achiziționat un apartament în 2008 cu credit pe 15 ani...rata este de 400€ pe lună...Jumătate plătim noi;jumătate părinții....acu ... (vezi toată discuția)