avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Caut Avocat(comercial)
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Caut Avocat(comercial)

Caut Avocat,specializat si expert ,pe partea Comerciala,mai ales in tranzactii internationale,sa fie la zi,cu tot ce tine de legile comertului international ,in permanenta sa fiu consiliat corect ,inclusiv intocmirea unor Contracte de Colaborare,Comisionare,etc ,si de comun acord sa le personalizam,atunci cand este cazul,in functie de situatie,pentru fiecare tranzactie in care eu voi fi implicat ! Doresc colaborare pe termen lung ! Daca corespunzi,te-as ruga sa ma contactezi ! Daca practici tarife exagerate ,si fara justificare ,nu ma interesezi ! Sunt un om corect,si vreau sa fiu tratat ca atare ! Va multumesc ,si astept oferta dvs ! Sa aveti o zi cat mai buna ! (lasati date de contact)

Alte discuții în legătură

Trimitere email catre firma paptamas paptamas Daca firma mea ofera serviciul X, si gasesc pe internet o firma, care consider ca ar avea nevoie de acest serviciu, pot trimite un email cu o oferta la aceasta ... (vezi toată discuția)
Societatea de avocatură wolf theiss rechtsanwälte gmbh & co kg recrutează avocati pentru echipa locală de real estate hodivoianu hodivoianu CERINȚE - maxim 5 ani experienţă - Experiență relevantă în domeniul Real Estate - Experiență în domeniul energiei constituie un avantaj - Studii ... (vezi toată discuția)
Ajutor! comision agenție imobiliară ContSters418212 ContSters418212 Bună ziua, Suntem un tânăr cuplu de 25-26 de ani.Am muncit o perioada în străinătate și am decis sa ne întoarcem în tara sa achiziționam o ... (vezi toată discuția)