avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizarea executarii lucrarilor de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizarea executarii lucrarilor de constructie

Buna ziua,detin un teren ( lat 5mp,lung 40mp) cu o casa din paianta demolabila tip vagon si lipita de cea a vecinului.Intentionez sa o daram si sa construiesc in spatele curtii , pentru a castiga in fata o mica gradina, ci nu in spate,insa cu aceasta lege nu pot decat 1m latime .Ce pot sa fac in asemenea conditii,nu exista totusi o lege in care sa-mi permita intre vecini o jumatate de metru?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:35, 20 Februarie 2011
Doar cu accept notarial al vecinului fata de care vreti distanta micsorata.Este cea mai sigura cale de a nu risca sa fiti demolat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii trebuie sa indeplineasca ridicarea unei constructii, fata de vecini dorelbaiu dorelbaiu Casa mea este o constructie de caramida, parter, tip vagon, avand calcanul pe hotarul cu proprietatea vecina, care este un spital. Aici, spitalul are o fasie ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala pe limita de hotar catamblin catamblin Buna ziua. Am construit pe limita de hotar o bucatarie si o baie + mansarda. Totul este pe structura de lemn dar are si fundatie. Acum vreau sa intru in ... (vezi toată discuția)
O constructie improvizata la vecini imi deterioreaza peretele casei. CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua In spatele casei mele, vecinii au o baraca veche, lipita de peretele casei mele. In urma zapezilor si a ploilor peretele casei mele este ud, ca si ... (vezi toată discuția)