avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reparatii imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reparatii imobil

Am urmatoarea problema, locuiesc la etajul patru al unui bloc cu 4 nivele, bloc care nu mai apartine de nici o asociatie de proprietari ,datorita trecerii anilor au inceput sa apara probleme atunci cand afara ploua ,eu fiind cel mai afectat de aceeata problema doresc sa izolez plafonul si as dori sa imi spuneti daca mai exista vreo lege care obliga si ceilalti locatari ai scarii sau cei de pe aceelasi palier cu mine sa participe la reparatia plafonului ce demersuri trebuie facute in aceest sens si ce sanse de reusita ar fi in aceest sens .
Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:23, 21 Februarie 2011
Blocul are 7 scari eu doresc sa izolez doar deasupra apartamentului meu ceilalti vecini de la etajul patru nu doresc sa izoleze ei nu au probleme fiecare a facut izolatia cu a stiut .
Pentru domnul moderator Armenteros ...raspunsul la ce intrebati dumneavoastra il gasiti mai sus in mesajul meu vis - a-vis de plata facturilor.
Va rog avand in vedere toate comentariile facute sa tragem o concluzie care sa ma lamureasca si pe mine daca merita sa cer vecinilor bani pt izolatie sau mai bine renunt si fac pe cheltuiala mea....de asociatie nu se mai pune problema sa infintam abia am iesit din ea si toti sunt multumiti asa
Trebuie sa aveti in vedere ca acoperisil este proprietate comuna, deci toti trebuie sa participe la cheltuieli. V-am spus asta si eu si @armenteros.
Normal este ca si ceilalti proprietari sa plateasca. Acum, depinde de dv. cum ii determinati s-o faca.
Prin proces civil "de a face". luati legatura cu un avocat. Puteti solicita si despagubiri.
Maine-poimane se defecteaza subsolul. Cum procedati?
Problema este destul de anapoda tinand cont ca prin as. prop. se administreaza o multime de spatii comune care nu mai depind de cum fiecare are/nu are contract individual de furnizare. Macar pentru aceste lucruri si tot merita. oricum, felicitari pentru ca ati reusit sa va incheiati contracte individuale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie acoperis bloc FLORIN6284 FLORIN6284 Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si de curand , mai exact in toamna anului trecut am izolat acoperisul blocului in care stau , eu locuid la ultimul etaj . ... (vezi toată discuția)
Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Izolatie etaj 4 elena milos elena milos Socrii mei s-au mutat de ceva timp la un alt bloc dar la etajul 4.Cand s-au mutat nimeni nu a vrut sa contribuie la izolarea acoperisului,drept pentru ... (vezi toată discuția)