avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie cota din mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie cota din mostenire

In 2008 am dobindit o cota din casa parintilor mei dupa ce tatal meu a murit, in mostenire fiind cuprinsa si mama si sora , casa in care locuieste mama si sora sint si eu trecut cu o cota , eu vreau sa renunt la acea cota in favoarea surori , pentru acest lucru imi trebuie cadastru sau pot faca cu sora un act notarial de donatie a cotei fara acel act de cadastru. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:00, 20 Februarie 2011
buna seara,
intreg imobilul trebuie sa fie acdastrat si intbulat.
abia dupa cadastru si intabulare dvs veti putea dona cota surorii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa de la parinti iulyt iulyt Se poate cumpara apartamentul detinut de mama mea, in care eu si nevasta suntem luati in spatiu? Trebuie facuta dezbaterea mostenirii inainte sau care este ... (vezi toată discuția)
Succesiune mosu1907 mosu1907 Buna ziua! Tatal meu doreste sa dezbatem succesiunea dupa mama ( decedata de 20 de ani) iar el si sora mea sa renunte la bunuri ( o casa in localitatea x si ... (vezi toată discuția)
Succesiune mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Dupa decesul mamei am deschis un dosar de succesiune ,singurii mostenitori fiind eu si sora mea . Sora a decedat, succesiunea nefiind finalizata. ... (vezi toată discuția)