Diana Persa 
	    	Avocat

Diana Persa 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 mina1980	                   

daca sunt director economic la o firma de contabilitate pot semana pe o adeverinta de banca dar de la o firma client al firmei de contabilitate in locul ... (vezi toată discuția)
	                    mina1980	                   

daca sunt director economic la o firma de contabilitate pot semana pe o adeverinta de banca dar de la o firma client al firmei de contabilitate in locul ... (vezi toată discuția)

stelutaalistar	                   

Buna ziua , 
Am detinut o firma de transport . In prezent firma e cesionata . Acum cateva luni , cand eram asociat la firma am eliberat o adeverinta catre ... (vezi toată discuția)
	                    stelutaalistar	                   

Buna ziua , 
Am detinut o firma de transport . In prezent firma e cesionata . Acum cateva luni , cand eram asociat la firma am eliberat o adeverinta catre ... (vezi toată discuția)

Nightwish7	                   

Buna ziua, 
Am lucrat la o firma unde am avut un post de coordonator echipe de consultanti. Ma subordonam directorului de agentie. Directorul de agentie intra ... (vezi toată discuția)
	                    Nightwish7	                   

Buna ziua, 
Am lucrat la o firma unde am avut un post de coordonator echipe de consultanti. Ma subordonam directorului de agentie. Directorul de agentie intra ... (vezi toată discuția)