buna ziua!sunt o femeie de 34 de ani,casatorita si cu o fetita de 5 ani, aflata intr-o situatie trista.cu sotul nu ma mai inteleg deloc pentru ca nu ma mai respecta si ma trateaza destul de rau,asa cum de altfel o face intreaga lui familie.m-am hotarat sa divortez,deoarece e inumana o viata alaturi de cineva care nu te mai iubeste si care nu mai are nici un pic de respect pentru tine.partea dureroasa e custodia fetitei,la care niciunul nu vrea sa renunte.acum traim intr-un apartament al lui,luat de catre el inaintea casatoriei noastre.intrebarea mea e urmatoarea:eu,avand serviciu stabil insa neavand locuinta proprie si nici familie care sa ma sprijine,am sanse sa obtin custodia fetitei?repet:el are un serviciu stabil si locuinta proprie.in cazul in care el are un avantaj fata de mine,ce ma sfatuiti sa fac,pentru a nu imi pierde copilul?sa imi caut inainte de a incepe procesul de divort o locuinta cu chirie?asa as avea sanse mai multe?va multumesc
[editat] cine a zis sa stea doamna in cutii de carton? Tare iti mai place sa exagerezi:))
Doamna a zis ca vrea sa plece iar noi i-am recomandat ceva util.Sa aiba grija cu locuinta la care se va efectua ancheta sociala.