Relidaniela Voicu 
	    	Consilier juridic

Relidaniela Voicu 
	    	Consilier juridic	    

ContSters191851 
	    	Utilizator

ContSters191851 
	    	Utilizator	    

ioana71 
	    	Utilizator

ioana71 
	    	Utilizator	    

ioana71, utilizator
 ioana71, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Arrow127	                   

Daca o banca mi-a facut o refinantare partiala ( mi-au ramas cateva IFN-uri lunare iar la unul am o rata de 770 lei/luna ) care pana la urma nu m-a avantajat ... (vezi toată discuția)
	                    Arrow127	                   

Daca o banca mi-a facut o refinantare partiala ( mi-au ramas cateva IFN-uri lunare iar la unul am o rata de 770 lei/luna ) care pana la urma nu m-a avantajat ... (vezi toată discuția)

bibicarina	                   

Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)
	                    bibicarina	                   

Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)

adi1985ab	                   

Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti.
Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)
	                    adi1985ab	                   

Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti.
Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)