avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... muzica tare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

muzica tare

sotiei mele ii place sa dea muzica tare, dar imi cam vin vecinii la usa. exista un interval orar in care pot da muzica mai tare?
Cel mai recent răspuns: vivisb , utilizator 19:51, 25 Februarie 2011
Traiul in comun ,la bloc obliga la respectarea unor reguli si dispozitii legale
Ceea ce dvs apreciati ,muzica la nivele maxime deranjeaza alti proprietari
Programul normal de asigurare liniste este 08-14,16-22
Chiar si daca in intervalul permis se realizeaza activitati care au ca si efect zgomote/muzica ,peste limitele decente,exista posibilitatea sa determinati vecinii sa va faca plangeri
Recomandati sotiei castile.
ok, am inteles imi fac plangeri, au venit deja de 2 ori politistii la mine la usa, dar eu vreau sa ascult muzica mai tare in continuare, deci ?
Va trebui sa intelegeti ca intr-un spatiu unde locuiesc mai multi locatari,legile
trebuiesc respectate.
Deci, s-ar putea ca a treia oara cand or sa vina politistii, daca vor constata ca cele reclamate de vecini se confirma, veti primi amenda pentru tulburarea linistii publice.
La noi in bloc s-a intamplat ca diversi vecini, deranjati de o petrecere care nu se mai termina, pe la ora 1 noaptea au sunat la politie, iar proprietarul apartamentului a fost amendat cu 1000 de lei.

Alte discuții în legătură

Deranjarea linisti publice legea nr. 192/2019. cand pot asculta ... Anonimmm2017 Anonimmm2017 Deranjarea linisti publice Legea nr. 192/2019. Cand pot asculta muzica si cat de tare incat sa nu fiu amendat? Am avut o situatie penibila si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Ore de liniste petrudaniel petrudaniel Buna ziua! Este adevarat ca nu pot asculta niciodata muzica la sistemul meu de home-audio? Legea mentioneaza ca doar tulburarea prin zgomote se sanctioneaza in ... (vezi toată discuția)
Problema privind deteriorarea blocului de la zgomot puternic tiniza tiniza buna seara, am un vecin cam galagios...adica pune muzica la un volum care produce vibratii puternice in podeaua apartamentului meu si obstructioneaza orice ... (vezi toată discuția)