avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce repercursiuni poate avea neplata catre un tert, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce repercursiuni poate avea neplata catre un tert, care are un ordin judecatoresc fovorabil ?

Buna ziua, am cateva intrebari legare de urmatoarea situatie: in 2008 am plecat din tara cu un contract de munca printr-o firma de plasare a fortei de munca in tara C.... , am semnat cu ei un contract care printre altele stipula si obligatia plati serviciilor prestate de respectiva firma. Serviciile prestate de respectiva firma, le-am platit in proportie de cca 80% inainte de a pleca din tara, urmand ca restul sumei de sa il platesc in decurs de cateva luni. Ajuns in C.... , am uitat de restanta, si astfel m-am trezit in 2011, cu proces la judecatorie, proces in curs. Mentionez ca eu nu mai locuiesc la adresa la care locuiam in 2008, si astfel nu am reusit sa aflu in timp util de acest proces, care se putea incheia amiabil. Intrebarile mele sunt:
1. cum ar trebui sa procedez ?
2. are vreo relevanta actiunea judecatoreasca dupa trei ani de la consumarea faptei?
3. luând in calcul posibilitatea ca judecatorul sa dea firmei respective castig de cauza, cum voi fi constrans sa le platesc suma?
4. ce repercursiuni grave poate avea asupra mea sentinta favorabila firmei, respectiv neachitarea datoriei?

Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
florin.ichims, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 17:40, 21 Februarie 2011
puteti fi executat silit asupra bunurilor d-voastra mobile si imobile; dar aici se poate pune si pr. prescriptiei precum si a faptului ca nu ati fost citat la adresa corecta, desigur daca d-voastra v-ati schimbat datele din buletin in mod oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract semnat prin furt de identitate AlexandraAdrianaB AlexandraAdrianaB In urma cu 3 ani am pierdut un act de identitate ca in momentul de fata sa aflu ca cu acel act de identitate a fost incheiat un contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Ong - servicii prim ajutor - impozit pe profit ContSters75906 ContSters75906 Completare Asociatia A care asigura primul ajutor pe plaja, incheie contract cu asociatia B de salvamari care obtine fonduri de la administratia locala. ... (vezi toată discuția)
Factura neachitată de 10 luni shpaima shpaima Buna ziua! Am o factura emisa catre o societate pe actiuni cu capital majoritar de stat si neachitata decat partial. termenul de plata era de 30 zile de la ... (vezi toată discuția)