Popa Adrian 
	    	Contabil

Popa Adrian 
	    	Contabil	    

biamaria 
	    	Utilizator

biamaria 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 adela_mrn	                   

Sunt personal contractual, lucrez din ianuarie 2011 la o primarie, vreau sa plec 6 luni in strainatate si mi s-a spus ca nu am dreptul decat la 90 de zile pe ... (vezi toată discuția)
	                    adela_mrn	                   

Sunt personal contractual, lucrez din ianuarie 2011 la o primarie, vreau sa plec 6 luni in strainatate si mi s-a spus ca nu am dreptul decat la 90 de zile pe ... (vezi toată discuția)

doinam24	                   

Care este numarul maxim de zile de concediu fara plata ,intr-un an,de care poate beneficia un angajat in domeniul public? (vezi toată discuția)
	                    doinam24	                   

Care este numarul maxim de zile de concediu fara plata ,intr-un an,de care poate beneficia un angajat in domeniul public? (vezi toată discuția)

puitau dana	                   

Fiind bugetara as vrea sa stiu cat concediu fara plata as putea legal sa-mi iau.            Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    puitau dana	                   

Fiind bugetara as vrea sa stiu cat concediu fara plata as putea legal sa-mi iau.            Multumesc! (vezi toată discuția)