avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Produs Defect, Problema Inlocuire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Produs Defect, Problema Inlocuire

In data de 9.02.2011 am achizitionat o masina de spalat de la Altex , in urma folosiri produsului am constatat ca masina are un defect si anume in timp ce spala incepe si face urat ca si cum cineva ar lovi-o dar aceasta problema nu apare la fiecare spalare. Am fost dupa 4 zile la magazinul de unde am achizitionat masina si mi s-a spus ca ei nu ma pot ajuta si sa apelez de la cei de la Service, lucru pe care l-am facut insa la venirea celor de la Service masina s-a comportat normal, scriinduse pe PV ca se va urmari in continuare si ca lor li se pare in regula, o greseala facuta de cei de la Service este ca au trecuta data de 15.12.2011pe PV cand noi suntem in luna februarie 2011, poate fi asta un avantaj intr-un fel pentru mine?. I-am mai chemat si a 2-a oara pe cei de la service si acelasi lucru, masina s-a comportat normal.
In urma cu 2 zile am fost din noi la cei de la Altex spunandule ca nu am rezolvat problema si ca masina cumparata de la ei devine un stres, lucru care nu este normal de la un produs nou. Acestia au trimis mail la Bucuresti si am fost instintat ca ei nu ma pot ajuta pana ce-i de la service nu au constat problema (defectul).
As dori sa stiu ce pot sa fac pentru am mi se schimba produsul defect. Multumesc anticipat.

Stima

Cel mai recent răspuns: MariusPC , utilizator 17:15, 3 Martie 2011
Inregistreaza video felul in care face masina atunci cand ti se pare ca face urat, iar a treia oara cand ii chemi pe cei de la Service, si masina merge iar cum trebuie, le arati inregistrarea video.
cand au venit cei de la service aveati si rufe in ea? cand face masina zgomot, la spalare, la stoarcere ? poate o incarcati prea mult, poate nu e echilibrata.. trebuie sa creati aceleasi conditii cand vin cei de la service sa constate. poate vb la dispecerat sa va trimita pe altcineva, poate cei care au venit nu prea se pricep.
Robert_11 am incercat si cu camera video dar ghinionul este ca atunci cand luam camera sa filmez nu mai faceaX-(. Voi incerca in continuare cu aceasta metoda.

Gi_jane2 cand au venit cei de la service masina spala si au asteptat pana sa ajunga la stoarcere/clatire pentru ca numai atunci face acel zgomot. Masina este echilibrata, pusa la boloboc si s-au scos cele 3 suruburi din spate lucru verificat si de cei de la service spunand ca totul este in regula din acest punct de vedere.
Intrebarea mea este daca pentru ca masina sa poata fi schimbata singura sansa este numai prin cei de la service care trebuie sa constate defectul si implicit trecut in PV ?

Va multumesc pentru ajutor si sper in continuare sa fie si o alta alternativa pentru ca este stresant sa tot stau dupa masina sa o urmaresc si asta pe bani si nervi mei ca uni mi-au oferit un produs defect.
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
MariusPC, utilizator
Nu mai stie nimeni ce as putea face ?
Am nevoie de un sfat de la o persoana autorizata in domeniu sa stiu ce ar trebui sa fac pentru a mi se face dreptate, ma poate ajuta cineva ?

Alte discuții în legătură

Probleme masina de spalat in garantie- arctic inger_albastru78 inger_albastru78 Am cumparat o masina de spalat Arctic in decembrie anul trecut . Inca de la prima spalare am observat ca aceea masina are un defect, un scartait. I-am sunat ... (vezi toată discuția)
Masina spalat in garantie. vreau inlocuire produs pt neconformitate si functionare defectuoasa angyca angyca buna ziua! ma numesc Angelica. am o masina de spalat din august 2009; face zgomote urate la stoarcere; a fost service-ul de 2 ori, a spus ca problema e ca sta ... (vezi toată discuția)
Negatie service masina de spalat vase BEdith BEdith Buna ziua Am o masina de spalat vase in garantie, marca Whirlpool, cumparata de la Altex (online) care din data de 16 decembrie 2019 este stricata. - in data ... (vezi toată discuția)