avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost depistat conducand autoturismul sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost depistat conducand autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice

am fost depistat conducand auto sub influienta bauturilor alcolice.......peste 0,4 in aerul expirat iar in sange 1,.. si 1,..........prblema este urmatoarea ,,probele de sange sigilate in fata mea la spital au ajuns la iml dupa 8 zile si cu cutia desigilata. ce sanse am sa anulez expertiza? va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
vxd, utilizator
va multumesc pentru rasunsuri! as mai avea o intrebare...........in situatia aceasta pot cere o dovada cu drept de circulate?
In mod legal ,puteti formula o astfel de cerere la procurorul care supravegheaza desfasurarea urmaririi penale.
Sansele de admitere ale acesteia sunt insa minime.
Incercati ...
ati avut cazuri sau cel putin ati auzit de situatii in care procurorul a dispus eliberarea unei dovezi de circulatie?
daca a obtinut cineva o asfel de dovada din partea procurorului va rog anuntati ma si pe mine! multumesc!!!!!!1
au trecut deja 2 luni de cand am depus contestatie..............are cineva idee cat dureaza solutionarea unei astfel de contestatii?????????/
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2011
vxd, utilizator

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta substantelor psihoactive User0798 User0798 Buna ziua , am incalcat art. 336 (2) fiind oprit in trafic si testat anti drog (saliva) rezultatul fiind pozitiv , ca urmare mi a fost recoltat sangele si ... (vezi toată discuția)
Revizuire pentru conducere sub influenta alcoolului avvalentina avvalentina Cine a fost condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice [b]fara a fi verificata in prealabil procedura prelevarii sangelui [/b][i]pentru ... (vezi toată discuția)
Pastrarea probelor la iml timp de 15 zile somon somon Care este motivul pentru care probele de sange trebuie pastrate de IML timp de 15 zile? (vezi toată discuția)