avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... state de plata si fluturasi de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

state de plata si fluturasi de salariu

daca nu am intrat in posesia lor de 3 luni care e temeiul legal de a le primi avind in vedere ca angajatorul e rau intentionat sau ascunde adevaratele plati catre salariati iar contributiile la stat sunt altele decit cele reale banui
Cel mai recent răspuns: stefancujba , utilizator 10:39, 22 Februarie 2011
Buna ziua,
Baza legala este codul muncii care spune:
Art. 161. - (1) Salariul se plateste in bani cel putin o data pe luna, la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.
Faceti o sesizare la ITM.
avind in vedere ca sediul firmei e in alta localitate ma pot adresa si celei din teritoriu multummesc cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

State de plata si fluturasi de salariu stefancujba stefancujba daca nu am intrat in posesia lor de 3 luni care e temeiul legal de a le primi avind in vedere ca angajatorul e rau intentionat sau ascunde adevaratela plati ... (vezi toată discuția)
Plata salariilor cu intarziere evanghelina evanghelina Angajatorul meu nu face plata salariilor catre angajati decat peste 15 sau 20 de zile de la ziua cand ar tb sa faca plata. M-am saturat de astfel de abuz care ... (vezi toată discuția)
Plata salariilor dupa demisie 1amalia 1amalia Pana la data de 04.04.2011 am activat la o societate comerciala.La acea data mi-am depus demisia - care a fost aprobata- fara perioada de preaviz..In data de ... (vezi toată discuția)