avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... state de plata si fluturasi de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

state de plata si fluturasi de salariu

daca nu am intrat in posesia lor de 3 luni care e temeiul legal de a le primi avind in vedere ca angajatorul e rau intentionat sau ascunde adevaratela plati catre salariati iar contributiile la stat sunt altele decit cele reale cred.
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 11:55, 22 Februarie 2011
Salariul va este platit pe card? daca da, atunci angajatorul are dovada virarii salariului dvs in contul dvs bancar(cardul de salarii).
Altminteri, daca nu semnati pentru primirea salariului,atunci puteti oricand sustine ca nici nu l-ati primit( angajatorul neavand nicio davada ca v-a platit salariul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

State de plata si fluturasi de salariu stefancujba stefancujba daca nu am intrat in posesia lor de 3 luni care e temeiul legal de a le primi avind in vedere ca angajatorul e rau intentionat sau ascunde adevaratele plati ... (vezi toată discuția)
Card de salariu cu forta crispc crispc Buna ziua, Am avut un incident cu o institutie bancara si nu stiu cum este mai corect sa procedez. Acum aproximativ 1 luna au sosit la sediul firmei unde ... (vezi toată discuția)
Credit - retinere rata din cont damianramona damianramona daca am credit la o banca si salariul il iau la acceasi banca doar ca pe conturi diferite poate sa imi opreasca rata de pe cel de salar daca nu platesc o ... (vezi toată discuția)