buna ziua,
problema mea este urmatoarea: in 2002 s-a emis o factura orange care nu a mai fost achitata.Pana acum doua saptamani nu am mai primit nimic in legatura cu aceasta, iar acum am primit o instiintare de la eos. Greseala mea a fost sa sun la ei sa intreb despre ce este vorba. Telefonul a fost dat de la servici din centrala, deci nu prea cred ca au cum sa dea de mine.
In mod normal m-a speriat si pe mine chestia cu tribunalul si a ramas stabilit sa achit factura integral pana la data de 15.05.2008, adica maine.
Stiu ca aceasta creanta s-a prescris.
Intrebarea mea este urmatoarea: acceptul meu prin telefon de a achita factura face sa curga un nou termen?:-/
mersi
In acest caz persoana hartuita trebuie sa afle firma de avocatura care a cumparat creanta si sa faca notificarea firmei de avocatura.
Acest lucru il poate face prin adresarea unei cereri verbale sau scrise ( de preferat) companiei de telefonie care a cesionat creanta.
Buna seara,
aceiasi problema cu Orange o am si eu, factura neplatita in 2000. Timp de 7 ani nu am primit nici o somatie de plata, iar dupa foarte multe telefoane primite de la Eos prin care ma anuntau ca valoarea facturii s-a ridicat la 900 Ron si imi aduceau la cunostinta ca voi fi data in judecata. Am achitat suma de 100 Ron, anul acesta. Intrebarea este, sa achit in continuare, desi dupa cate am inteles dupa 3 ani datoria se prescrie? Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat!
Mariana