avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa prima inmatriculare platita in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa prima inmatriculare platita in octombrie 2007

salut,

in urma cu 3 ani am inmatriculat masina personala platind taxa de prima inmatriculare aproximativ 1700 euro. in urma cu putin timp am vorbit cu cineva care a reusit sa recupereze aceasta taxa. ii urmez exemplul si am trimis catre administratia financiara unde am achitat taxa cerere pentru restituirea acesteia. urmeaza sa primesc un raspuns si ulterior va urma, cred eu, un proces in contencios administrativ. nelamurirea mea este urmatoarea. am inteles ca trebuia sa solicit banii in cel mult 3 ani de la plata taxei, eu am solicitat dupa acesta perioada. se mai pot face demersurile sau nu se va mai incadra in termen oricum? exista posibiliatetea sa solicit instantei repunerea in termen? cum trebuie sa procedez. multumesc aniticipat
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 01:34, 13 Septembrie 2012
Acest lucru l-am scris si la alt topic. Cereti in scris aceasta decizie de impunere, nu pe vorbe, instantei trebuie sa ii prezentati un document scris. Ca sa achitati taxa de prima inmatriculare dvs, ati primit aceasta decizie de impunere care se afla clasata impreuna cu chitanta dvs in urma careia ati achitat suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto 2010? StillS StillS Buna ziua,am si eu o nelamurire si as dori cateva sfaturi din partea celor care se pricep mai bine la chestiuni din astea.Am cumparat recent o masina pe care ... (vezi toată discuția)
Taxe lloryshyka lloryshyka Buna ziua,a-si dori sa stiu daca este cineva din judetul Vaslui care a recuperat taxa auto de prima inmatriculare? (vezi toată discuția)
intrebare recuperare taxa alina1968 alina1968 Buna ziua! Am inmatriculat masina pe 26.07.2011. Este un PEUGEOT din 2008 cu filtru de particule si am platit o taxa de 2.849,00 lei. Cum fac cererea de ... (vezi toată discuția)