in urma cu 3 ani am inmatriculat masina personala platind taxa de prima inmatriculare aproximativ 1700 euro. in urma cu putin timp am vorbit cu cineva care a reusit sa recupereze aceasta taxa. ii urmez exemplul si am trimis catre administratia financiara unde am achitat taxa cerere pentru restituirea acesteia. urmeaza sa primesc un raspuns si ulterior va urma, cred eu, un proces in contencios administrativ. nelamurirea mea este urmatoarea. am inteles ca trebuia sa solicit banii in cel mult 3 ani de la plata taxei, eu am solicitat dupa acesta perioada. se mai pot face demersurile sau nu se va mai incadra in termen oricum? exista posibiliatetea sa solicit instantei repunerea in termen? cum trebuie sa procedez. multumesc aniticipat
Acest lucru l-am scris si la alt topic. Cereti in scris aceasta decizie de impunere, nu pe vorbe, instantei trebuie sa ii prezentati un document scris. Ca sa achitati taxa de prima inmatriculare dvs, ati primit aceasta decizie de impunere care se afla clasata impreuna cu chitanta dvs in urma careia ati achitat suma.