LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului Accesează live evenimentul
Buna ziua,
Sotul meu are un copil din afara casatoriei in varsta de 4 ani,pana acum un an ia platit pensia alimentara desi nu mai avea serviciu si s-a nascut si primul copil al nostru.Ea auzind ca ne-am casatorit (si nu cu ea) si avem si un copil l-a dat in judecata pentru marirea pensiei alimenare si a castigat max 25%,problema este ca am dus actele necesare la dosar cert casatorie,cert nastere,dar la proces am constatat ca actele au fost luate si nu aveam nici o dovada.De un an nu am mai putut plati pana in nov 2010 cand m-am angajat si i-am platit cat am putut,dar in ianuarie m-i s-a nascut si al doilea copil,iar ea mi-a facut dosar penal si de data asta am dus acte la dosar numai ca ea a amanat cica nu are avocat si in final tot ea a casigat, probabil a vorbit cu aceeasi persoana ca data trecuta...Vreau sa stiu daca depun actele zilele astea pentru micsorarea pensiei alimentare ce castg am si eu ca asa numai ea a fost in avantaj,se ia in considerare ca sotia nu lucreaza,ca stau cu chirie?Imi blestem ziua cand am cunoscut-o,pentru ca doar o noapte am fost cu ea si mi-a facut si un plod nedorit......va multumesc
O lege care nici pe departe nu tine cont de "ocrotirea copilului"...
Cat despre calitatea lui de "om"..ramane sa astept sa-l judece copilul cand va mai creste...