avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot da in judecata pe cineva care publica niste poze ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot da in judecata pe cineva care publica niste poze fara voia mea?

O anumita persoana vrea sa publice niste poze personale ale cuiva,dar fara voia persoanei respective,se poate da in judecata persoana respectiva?
In legatura cu acest lucru as vreau sa ma lamuresc si eu! In situatia in care o persoana publica poze in care apare o anumita persoana, fara voia acesteia dar aceste poze sunt facute intr-un loc public se poate actiona in judecata?
Cum sa-ti ceara telefonul pentru o "expertiza" ? E ceal mai funny chestie care am auzit-o!!! Eu i l-as fi dat.... in cap!!:P
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
Iulian81, utilizator
pai telefonul nu era al meu,regulamtul de ordine interioara a scolii interzicea foloseirea telefoanelor in timpul orelor.si se pune kestia ca eram un imatur,buiac si asa mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am fost postata pe tik tok cu clipuri postate de catre ... Andra2917 Andra2917 Buna ziua,am fost postata pe tik tok cu clipuri postate de catre mine pe care ulterior le-am pus pe privat, dar erau setate sa nu descarce nimeni,o femeie m-a ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti cum este legea cu dreptul la imagine Confidential33 Confidential33 Buna seara. Va rog sa ma lamuriti cum este legea cu dreptul la protectia imaginii in spatiul public. Am fost filmata in trafic la semafor in timp ce eram pe ... (vezi toată discuția)
Am incalcat vreo regula daca am postat o inregistrare intr-o scoala unde se interzice filmarea? nu am specificat unde care scoala. ContSters230095 ContSters230095 Bine v-am gasit, am o oarecare nelamurire si doresc cateva pareri, daca sunteti dispusi, desigur. Daca postezi un anumit videoclip pe un SITE PUBLIC, dintr-o ... (vezi toată discuția)