avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... SCA sau CI
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

SCA sau CI

Unde ati dori sa lucrati? Sa lucrati pe 2000 euro pe luna la o mare firma cu program de la 8.30 pana….nu se stie niciodata cand se termina, sa aveti sefuti, sefi, sefi mai mari and the big boss, sa fiti inca unul din cei 40 de avocati angajati…sau la un CI, sa lucrati pe 700-1000 euro, sa ai un sef imbecil, care sa te puna sa faci tot ce ii trece prin cap, toate elucubratiile si tampeniile, pe un program decent, de la 9 la 19 ?
Cat de mult conteaza salariul, cat de mult conteaza colegii si atmosfera, cat de mult conteaza sa ai si putin timp liber..putin?
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2008
johndoe25, utilizator
Cel mai recent răspuns: virgil72 , utilizator 20:26, 7 Iunie 2008
luckystar a scris:

SOLUTIA ESTE SA ITI FACI O sca, IMPREUNA CU ALTI AVOCATI, CU CARE ESTI PRIETEN SI CARE NU ITI VOR FI SEFI (EVIDENT, NICI TU, LOR). EU ASA AM FACUT SI ACUM ... MA FELICIT PT ASTA.

:oops: Solutia ca sa poti scrie pe forum e sa nu urli cu litere mari la noi... ca nu ti-am facut nimic. Vezi Regulamentul.

Da si te felicitam si noi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un angajator sa te oblige sa lucrezi si la alta firma? phenguyn phenguyn Buna ziua, Am o curiozitate foarte mare. In luna octombrie a anului trecut m-am angajat la o firma cu capital strain, administrator roman. In martie anul ... (vezi toată discuția)
Stagiar caut indrumator.pretind si ofer seriozitate.exclus intermediari. ContSters43587 ContSters43587 M-am gandit ca ar fi interesant si in acelasi timp util ca noi, amaratii aspiranti la profesia de avocat, sa stim cam ce asteapta de la noi un avocat ... (vezi toată discuția)
Cabinet avocatial in faliment? 2AS 2AS Exista posibilitatea ca un cabinet avocatial sa intre in faliment/lichidare? (vezi toată discuția)