avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM (la solicitarea angajatului) - ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM (la solicitarea angajatului) - angajatul nu mai este gasit

Buna ziua!
Rog ajutor in urm. problema: avem suspendat un CIM din ianuarie 2008. Suspendarea s-a facut cu Act Aditional, semnat de angajat si angajator la cererea angajatului (se specifica in cerere ca doreste suspendare pt 1-2 luni).
Am trimis adresa catre acesta de 3 ori, plicul s-a intors pt nepreluare.
Exista vreo posibilitate sa desfacem CIM-ul?
Mai avem un caz asemanator unde adresa a fost preluata, dar angajatul nu s-a prezentat la locul de munca.

Multumesc anticipat pt ajutor.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
hajnyci, utilizator
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 09:14, 25 Februarie 2011
Multumesc pt raspunsuri.
Am trimis adrese prin scriosare recomandata, chiar de 3 ori, toate 3 s-au intros pt nepreluare.....
Poate ramane desfacerea contr. de munca si ramanem in incertitudine daca va contesta sau nu.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim negut_dorina negut_dorina buna ziua,Am o problema in cazul unui salariat: incepand cu data de 15.08.2012 acesta nu s-a mai prezentat la lucru, figurand in pontaj cu absente ... (vezi toată discuția)
Pensionar angajat cu timp partial 2 ore ellinia ellinia Buna ziua! Avem angajat un pensionar de cativa ani, lucreaza timp de doua ore pe zi. De ceva vreme nici randament nu mai da, nici pe la serviciu nu mai vine ... (vezi toată discuția)
încetare cim monicagheorghe monicagheorghe Bună ziua, Vă rog frumos, să mă ajutaţi cu un răspuns: am avut un contractul individual de muncă suspendat în perioada 01.12.2012 - 01.03.2013; ... (vezi toată discuția)