avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale diriginte de santier
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

diriginte de santier

Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: danatmr9 , utilizator 11:36, 9 Octombrie 2013
Am gasit aici atributiile dirigintelui de santier [ link extern ] .
Rugamintea mea este daca exista vreun act normativ in care sunt mentionate atributiile dirigintelui de santier si daca da, care este acesta.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2010
liliann, utilizator
Cele mai multe din atributiile Dirigintelui de Santier sunt prevazute in Ordinul ministrului dezvoltarii regionale si turismului pentru aprobarea procedurii de autorizare a dirigintilor de santier nr. 1496 din Monitorul Oficial 458 / 30 iunie 2011 la articolul 44 unde se specifica care sunt obligatiile si raspunderile acestora.
Remuneratia dirigintilor este proportionala cu valoarea investitei? Unde este reglementat acest lucru? Sau cum se stabileste / reglementeaza aceasta remuneratie?

Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate dirigintele de santier sa fie angajatul beneficiarului? AlexandraMacuc AlexandraMacuc Lucrez la o companie care desfasoara ample lucrari de investitie in calitate de BENEFICIAR, bineinteles cu firme autorizate de constructii. Datorita volumului ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri! Hercule36 Hercule36 Va rog, daca puteti sa ma ajutati in cateva probleme: - cine poate fi diriginte de santier? (e o persoana autorizata sau pur si simplu se numeste printr-o ... (vezi toată discuția)
Securitatea muncii Ordu Ordu Ce responsabilități ii revin dirigintelui de șantier cu privirea securității muncii pe santier (vezi toată discuția)