avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare pensiune agroturistica
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare pensiune agroturistica

Buna seara,
Am o nelamurire .... Mi-am infiintat un PFA pentru a putea accesa fonduri europene, masura 313 , cu sediul in mediul urban si punct de lucru mediul rural. Am scos toate autorizatiile, respectic certificat de urbanism, turism, eon electrica, mediu, apele romane, certificat de producator toate pe PFA -ul cu sediul in mediul urban. Ulterior am aflat ca ,pentru a fi eligibil, trebuie sa-mi mut sediul in mediul rural. Intrebarea mea ar fi : trebuie sa reiau toate autorizatiile si avizele pe sediul nou, pentru a putea fi eligibil in continuare si a nu fi depunctata?

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile din 2013 ContSters262944 ContSters262944 Buna ziua As avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema. Doresc sa stiu daca si cum se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru a ... (vezi toată discuția)
As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)