avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile din 2013
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile din 2013

Buna ziua
As avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema. Doresc sa stiu daca si cum se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru a creea o pensiune fie in mediu urban fie in mediul rural . Dispun de 100.000 de euro pentru investitie. Sincer va spun ca am tot citit pe net dar nu gasesc nimic concret.As dori sa stiu de la: Care ar fi suprafata minima de teren care trebuie cumparata pana la : Cat la suta din investitie as putea primi. Va multumesc
Pentru mediu rural exista masura 312 a PNDR.
[ link extern ] /
Un domeniu mai vast va ofera axa 5 a POR Dezvoltarea durabila si promovarea turismului
[ link extern ]
Din ghidurile solicitantului puteti sa va faceti o parere despre eligibilitate, despre conditii pe care trebuie sa le indepliniti.
Fondurile sunt pe terminate dar va puteti pregati pentru noi sesiuni in perioada 2014-2020.

Exista pe piata firme serioase care se ocupa de pregatirea dosarului ??
mai intai imi cer scuze pentru greseala, masura este 313 nu 312.
Da, sunt firme serioase pentru astfel de proiecte.
Le puteti gasi in zona dvs.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)
Despre fonduri nerambursabile. APN APN Buna ziua,am o spalatorie auto si vulcanizare caen 4520,pot beneficia de fonduri nerambursabile,pentru investitii?;si daca da, cui ma pot adresa?Multumesc. (vezi toată discuția)