avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de grefa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de grefa

Va rog sa ma ajutati.Am nevoie de un certificat de grefa de la judecatoria sect 2.Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 23:43, 23 Februarie 2011
simplu;
va prezentati cu o cerere la registratura judecatoriei,cu o taxa de timbru de 2 lei si un timbru judiciar de 0,3 lei(se ;poate achita taxa la orice oficiu postal de unde puteti cumpara si timbrul judiciar) si o inregistrati la dosarul cauzei(metionand nr de dosar)
ca sa fie mai operativa problema,intrebati la registratura unde puteti gasi pe grefierul de sedinta care a fost prezent la cauza dvs si ii inmanati si lui un exemplar;astfel, in maxim 2 zile aveti problema rezolvata
Este necesar sa formulati o cerere adresata presedintelui instantei pentru eliberarea unui certificat de grefa ( certificat care fie atesta ca pe rolul instantei se afla dosarul cu nr. x, avand ca obiect x, reclamant x , parat x, cu termen in data x, fie un certificat care sa ateste solutia pronuntata, dup caz) si sa anexati o taxa de timbru de 1.00 lei ( 1 leu) si un timbru jud. de 0,15 bani.
orice cerere depusa in dosare aflate pe rolul unor instante se face cu adresabilitatea:
"DOMNULUI PRESEDINTE AL........................":)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se obtine un certificat de grefa? ionpavelarh ionpavelarh Cum se poate obtine un certificat de grefa , si care este baza legala pentru a obtine acest certificat de grefa (vezi toată discuția)
Taxa timbru certificat de grefa ? calin_andrei calin_andrei Cat mai este o taxa de timbru pentru eliberarea unui certificat de grefa? Si timbru judiciar de cat trebuie? 0,3 Lei? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Certificat grefier AhmanBogdan AhmanBogdan Buna seara Am si eu o rugaminte daca doreste cineva sa ma ajute .. cum sa realizez o cerere pentru un certificat de grefier sau care sunt pasii pentru a ... (vezi toată discuția)