avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general aceeasi probl cu decont cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

aceeasi probl cu decont cheltuieli


Buna ziua,
din nou aceeasi problema s-a cumparat niste produse cu factura si bon fiscal, o parte din produse s-au returnat inapoi la furnizor pentru care s-a facut factura storno si am primit banii inapoi.
Intrebarea mea este pentru suma restituita nu trebuia sa imi faca un bon pe minus s-au sa tai eu o chitanta cum ca am primit banii inapoi? si alta intrebare cum prind cele doua facturi pe decont daca diferenta dintre ele este mai mica decat bonul?

Cel mai recent răspuns: ContSters176126 , utilizator 11:15, 24 Februarie 2011
depinde cum va intelegeti cu ei,daca mai aveti sold creditor la furnizorul respectiv il diminuati cu suma achitata in plus,daca nu il puteti conta in 409 pentru diferenta achitata in plus,ar trebui sa va restituie banii,sau mai cumparati ceva in compensare de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont cheltuieli ATELOCIN ATELOCIN am o factura pe minus cu bon nefiscal si o alta factura de la acelasi fr pe plus , pentru a o deconta ff in rosu ce scriu in decont la felul si actul ... (vezi toată discuția)
Returnarea medicamentelor. Adela_Vrd Adela_Vrd Buna ziua! Am si eu niste nelamuriri in ceea ce priveste returnarea medicamentelor. Mama mea a cumparat niste medicamente prescrise de medicul de familie, a ... (vezi toată discuția)
Garantii intre doua companii JonDanny JonDanny Buna ziua. Am nevoie de un sfat din partea dvs. Am o firma care comercializeaza diferite produse in domeniul IT, comenzile catre furnizori se fac on-line. ... (vezi toată discuția)