avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decont cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decont cheltuieli

am o factura pe minus cu bon nefiscal si o alta factura de la acelasi fr pe plus , pentru a o deconta ff in rosu ce scriu in decont la felul si actul emitentului? #-o
Cel mai recent răspuns: ATELOCIN , utilizator 10:02, 24 Februarie 2011
dupa cit inteleg,furnizorul a gresit Bonul fiscal si v-a emis si o factura in rosu,apoi a facut corect factura cu bon fiscal,nu?
Scrieti ce a scris furnizorul in factura,la ce anuma s-a referit:hm:
Buna ziua,
din nou aceeasi problema s-a cumparat niste produse cu factura si bon fiscal, o parte din produse s-au returnat inapoi la furnizor pentru care s-a facut factura storno si am primit banii inapoi.
Intrebarea mea este :( pentru suma restituita nu trebuia sa imi faca un bon pe minus s-au sa tai eu o chitanta cum ca am primit banii inapoi? si alta intrebare cum prind cele doua facturi pe decont daca diferenta dintre ele este mai mica decat bonul?#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi probl cu decont cheltuieli ATELOCIN ATELOCIN Buna ziua, din nou aceeasi problema s-a cumparat niste produse cu factura si bon fiscal, o parte din produse s-au returnat inapoi la furnizor pentru care ... (vezi toată discuția)
Intrebare victorbuzescu victorbuzescu Buna ziua.Pentru cine ma poate ajuta am si eu o intrebare: Deschizandu-mi de cateva zile un SRL si neavand inca un contabil, ma confrunt cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Returnare marfa data cu bon fiscal Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti in cazul in care vand marfa unei persoane fizice, cu Bon Fiscal, iar acesta imi returneaza marfa din motive intemeiate cand ... (vezi toată discuția)