avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... program fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

program fonduri europene

inentionez sa accesez un credit neambursabil din fonduri europene de investitii,daca intocmesc o firma starter la care ma incadrez se poate sa aprobe creditul daca am un credit de nevoi personale in delurare si din pacate am restenta fiind consemnat in biroul de credit?
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 16:01, 25 Februarie 2011
Daca e vorba doar de fonduri europene, atunci nu are legatura. Verificarile in biroul de credit se fac doar atunci cand solicitati un credit de la o institutie bancara sau nebancara. Mai mult, interogarile nu se pot face fara acordul dvs., deoarece lipsa acestui acord ar constitui o prelucrare neautorizata a datelor dvs. personale.

Deseori insa atunci cand accesati fonduri nerambursabile (europene sau guvernamentale) devine necesar sa solicitati si un credit de la o banca pentru completare. In acest din urma caz este destul de probabil ca ati intampina dificultati sau refuzuri. Lipsa creditului ar atrage atunci dupa sine si imposibilitatea de a beneficia de fondurile nerambursabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma Ally2009 Ally2009 Buna ziua! Intrebarea care ma framanta pe mine este: \"Prin ce metode, legale, bineinteles, se pot primi fonduri europene nerambursabile in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea de a obtine mai mult de un singur fond nerambursabil? AndreiNutas AndreiNutas Eu cu inca un coleg ne-am gandit la un proiect care s-ar califica pt fonduri europene. Insa problema este ca ne trebuie 25% din bani, ceea c nu avem. Este o ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene davidenco davidenco Buna ziua as dori sa stiu daca se pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru o afacere de tip fast food.Mai exact dispun de o suma de bani si vreau sa ... (vezi toată discuția)