avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fonduri europene
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fonduri europene

Buna ziua as dori sa stiu daca se pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru o afacere de tip fast food.Mai exact dispun de o suma de bani si vreau sa imi deschid o afacere in acest domeniu.Se poate obtine finantare pentru o astfel de afacere.

se pot obtine finantari europene pentru realizare de investitii, in cea mai mare parte. Incercati sa accesati un site de specialitate si veti observa ca, sansele de cofinantare prin fonduri structurale, pentru tipul de business pe care, il doriti dvs, sunt extrem de reduse. puteti insa, sa apelati la o finantare clasica, bancara, dar cum, probabil, acum infiintati si persoana juridica cu acest obiect de activitate - fiind astfel, un start-up - este iar, foarte dificil sa primiti credit. singura solutie ramane contractarea unui credit de nevoi personale, ca persoana fizica, daca sunteti eligibil, bineinteles. oricum, succes.............:)
Stie cineva ce implica infiintarea si dezvoltarea unei afaceri de tip fast food.De exemplu: ce taxe platesti ce avize trebuie sa obtiii ,mai pe scurt care sunt pasii p care trebuie sa ii urmezi cand deschizi o astfel de afacere.Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri pentru fast food mihairandrei mihairandrei Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile customparts customparts sunt interesat sa imi dezvolt o afacere accesand fonduri europene nerambursabile care ar fi pasii?stiu ca trebuie sa imi fac un srl d sau ceva de genul cati ... (vezi toată discuția)