avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Baza de date cu marci depuse pe cale nationala in ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Baza de date cu marci depuse pe cale nationala in Romania

Poate fi accesata la aceasta pagina:

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Sorin Eduard Pavel , Avocat 20:06, 26 Ianuarie 2009
aceasta baza de date are un caracter informativ. exista marci ptr care nu s-a facut update .

Sfat
nu va bazati pe informatiile din aceasta baza de date !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani ptr tinerii casatoriti ioneliya38 ioneliya38 Bună ziua, se dau banii aceia ptr tinerii căsătoriți, sau a fost doar o propunere? (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru un site cu anunturi valentina370 valentina370 Buna ziua, va rog spuneti-mi daca am o intrepridere individuala neplatitoare de TVA in al carui certificat constatator este trecut \" 4791-comert prin ... (vezi toată discuția)
Dosar tribunal Adaada2010 Adaada2010 Buna ziua, As vrea sa va cer un sfat.... Introducând numele meu pe google, doar la o simpla cautare, pe prima pagina au aparut doua rezultate cu privire la ... (vezi toată discuția)